OVER TOPTIENPLUS

Tineke is mijn naam, meestal Tien. Geboren in 1970. Sportief en elke dag genietend van mijn landelijke woonomgeving. Ik hou van lezen, theater- en filmbezoek en ben als vrijwilliger betrokken bij Tamar Center Thailand. Mijn volwassen kinderen zijn uitgevlogen, het zijn mooie mensen geworden.

Ik heb behalve ruime werk– ook levenservaring. Niet snel uit mijn evenwicht en een gezond portie vrouwelijke intuïtie. Ik pak de zaken serieus aan, maar weet – wanneer nodig – met humor de juiste relativering te maken. Geloof, geluk en gezondheid zijn voor mij de basis, belangrijk om dienstbaar te kunnen zijn.

Ben een aanpakker, zodat ú de handen vrij hebt, uw vleugels kunt uitslaan. Ik ga graag zelfstandig aan de slag. Ken de juiste verhouding tussen betrokkenheid en betrouwbaarheid. Ben een luisterend oor en heb oog voor prioriteiten. Mijn betrokkenheid is altijd gericht op de inhoud. Niets slechts ‘voor de vorm’, maar ‘hands on’.

Professionaliteit en betrouwbaarheid mag u van mij verwachten. Maar aandacht en betrokkenheid evenzeer. Want: warme lucht doet stijgen!

leaf_groen

“Het werk van Tineke omvatte complex agendabeheer, notuleren van vergaderingen op niveau (bestuursvergaderingen, vergaderingen met toezichthouders/aandeelhouders en vergaderingen met de OR) en andere directie-secretariële werkzaamheden.Tineke heeft deze werkzaamheden verricht in een lastige en zeer intensieve periode en een complexe organisatorische setting, waarin uitvoering moest worden gegeven aan het besluit van de klanten-eigenaren van Fondsenbeheer Nederland om te ontvlechten en om Fondsenbeheer uiteindelijk op te heffen.

Tineke heeft haar werkzaamheden zeer goed verricht, altijd tijdig en kwaliteitsgericht. Ik heb Tineke ervaren als een zeer prettige collega, met een goede en positieve werkinstelling. Zij is proactief, denkt vooruit voor haar opdrachtgevers om deze zo veel mogelijk te ontzorgen, en doet haar werk met grote betrouwbaarheid. Ik kan Tineke van harte aanbevelen voor functies als directiesecretaresse of personal assistent voor directeuren, bestuurders of toezichthouders.”

Jean-Paul Schaaij
Directeur Nationaal Groenfonds
Bestuurder Fondsenbeheer Nederland

“Na de HAVO heb ik een HBO opleiding voor communicatie op Windesheim gevolgd. Vervolgens als secretaresse bij diverse werkgevers ervaring opgedaan, van gemeente, woningcorporatie en gezondheidszorg tot financiële dienstverlening. Managementsecretariaat, directie-ondersteuning en assistentie van bestuurders en toezichthouders.”

feather_blue