Revolution Slider Error: Slider with alias persoonlijk not found.
Maybe you mean: 'home-1' or 'bestuurlijk' or 'over-toptienplus'

PERSOONLIJK ASSISTENT (virtueel)

Als Persoonlijk Assistent breng ik rust en structuur. Ik heb goed zicht op de werkzaamheden zodat ik kan inschatten welke van uw taken zijn over te nemen. Volgens vooraf gemaakte afspraken neem ik u de organisatie van meerdere dagelijkse zakelijke (en eventueel privé) aangelegenheden uit handen. U hebt er geen omkijken meer naar. Ik werk als uw persoonlijk assistent op afstand, vanuit huis en ben al voor een paar uur per week in te huren als uw virtueel assistent, voor bepaalde of langere tijd.

Heeft u als onafhankelijk adviseur, (beroeps)commissaris, toezichthouder of bestuurder geen eigen secretariaat, dan kan ik u helpen als Secretarieel Manager ter ondersteuning van de dagelijkse organisatie.

Voorbeelden van werkzaamheden:

  • Complex agendabeheer
    (plannen, beheren, afspraken, overzicht)
  • Eenvoudige financiële administratie
  • Persoonlijke IT-aangelegenheden regelen en toegankelijk maken (maatwerk IT)
  • E-mail beheren
  • Reserveren vergaderruimten, restaurants, reizen, etc.
TopTienPlus-persoonlijk
leaf_groen

“Als onafhankelijk commissaris en toezichthouder is het van enorm belang voor mij om overzicht te houden. Ik heb ervaren dat het gebruik maken van een persoonlijk assistent voor een groot aantal secretariële en organisatorische zaken van onschatbare waarde is. Dit geeft de ruimte om me volledig aan mijn eigenlijke taken te kunnen wijden maar zorgt ook voor een professionele uitstraling.

Ik heb Tineke in haar rol als bestuurssecretaresse bij Fondsenbeheer Nederland leren kennen als een professionele en adequate assistent die op een communicatief vaardige wijze haar zaken altijd op orde heeft. Ze zorgt voor een uitstekende organisatie van alles wat bij de bestuursvergaderingen komt kijken en levert heldere en bondige notulen. Ik heb onze samenwerking als zeer prettig ervaren.”

Jolande Sap
Commissaris en toezichthouder

Wilt u weten hoe ik úw dragende kracht kan zijn? Heeft u een vraag, wilt u informatie of een vrijblijvende kennismaking plannen? Neem dan gerust contact met me op. Dat kan via e-mail, telefoon óf onderstaand contactformulier.

Contactformulier

Contactformulier